Thursday, 12 December 2013

Old English Company


The Old English Company uses a creative blend of illustration and typography to create cool prints for the home. The designs are inspired by food and travel, so naturally it's sooooo hard to pick a favourite... But I'll give it a try, anyway. Here are a few of my top picks:

For those with American roots (here).For lovers of London (here).
For bakers and the cake obsessed (here).For civilised dinners with manners (maybe) intact (here).
For little ones and the nursery (here).5 comments:

Mandy Indonesia said...

I’m glad to read you again. Thanks for this post. Best for you Buddy! Merry Christmas and Happy New Year

LKC said...

I'm reading back through your blog and my heart is aching for london. I'm going to order me some of these prints though! So cute! xo

Louis Vuitton Galaxy Note 4 Cases said...

Many users had to clear all of the media and most of the apps from their devices, and many more didn't update because they didn't want to do this - and a mixed-OS user base is the last thing Apple wants.

Minh Hoang said...

Trắng da có nhiều phương pháp , nhưng hầu hết mọi người điều sử dụng các loại thuốc trắng da nhưng đặt ra nhiều câu hỏi quanh các loại thuốc này như thuốc uống trắng da nào hiệu quả , thuốc uống trắng da ivory caps có hại không , thuốc uống trắng da ivory caps có tốt không ? Đó là một vài câu hỏi liên quan đến thuốc làm trăng da ivory caps , cùng tìm hiểu nhé . Ngoài trắng da thì mỹ phẩm nhật bản sakura còn giúp da giữ được nét tự nhiên và chống lão hóa vì dùng kem chống lão hóa sakura , ngoài làm trắng da thì còn là kem chống nắng và giá cả thì cũng là vấn đề vì vậy có nhiều câu hỏi như mua kem chống nắng loại nào tốt ,.. Có nhiều loại nên có nhiều giá khác nhau . Nếu gót chân bị nứt nẻ thì nên dùng kem trị nứt gót chân hiệu quả neutrogena foot cream sẽ giúp bạn có được bàn chân đẹp như ý.

Ngoc Lan said...

Cùng tìm hiểutác dụng nước hoa hồng
Cùng tìm hiểu việcchăm sóc cơ thể với nước hoa hồng
Nhuữngcông dụng của nước hoa hồng
Nước hoa hôồng có nhiều công dụng khác nhau tìm hiểunhững công dụng nước hoa hồng
Nước hoa hôồng có nhữngcông dụng nước hoa hồng
Tìm hiểu về cáchlàm đẹp bằng nước hoa hồng
Nước hoa hôồng chăm sóc làm đẹp thì nước hoa hồng có nhữngcông dụng nước hoa hồng trong làm đẹp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...