Friday, 7 February 2014

Fairytale blankets from E-SideThese fantastic fairytale-inspired blankets are perfect for cuddling kids in the winter. E-Side, an eco-friendly lifestyle boutique, recently sent us a yellow Fairytale Forest blanket and my daughter has slept with every night since it arrived. She loves the magical forest pattern and how soft it feels!

The blankets are made of 100% super soft organic cotton and are inspired by the stories of writer Hans Christen Andersen. While the fairytale blankets are perfect for smaller children or even as a playmat for babies (75 x100 cm), older kids may prefer the larger Greenland Gang Organic Blankets, below (120 x 150cm).

The entire E-Side range for kids is here, including cool furniture, accessories and toys.

2 comments:

Kirsteen said...

These are gorgeous! Love the bear one x

Tào Nam said...

Có bao nhiêu cách mặt nạ bổ sung collagen thế nhỉ? Cho mình hỏi collagen có trong thực phẩm nào nhiều nhất và nó có tốt cho cơ thể không. Mình đang thắc mắc liệu mặt nạ có chứa collagen giúp đẹp da vậy nhỉ, collagen chứa nhiều trong trái cây nào là những loại nào có dễ tìm ngoài chợ không vậy. Collagen là gì? và uống collagen có hiện tượng gì là điều mà nhiều chị em thắc mắc. Các bà bầu có nên uống collagen khi đang cho con bú có nguy hiểm không và có loại collagen cho bà bầu không. Tùy vào từng loại collagen mà chúng ta uống collagen vào lúc nào thì tốt nhất để tốt nhất cho cơ thể, khi uống collagen bị tăng cân và hiệu quả như thế nào đối với những người béo phì kem đặc trị thâm quầng mắt bọng mắt vanilyx của chúng tôi sẽ giúp mắt các bạn hết thâm quầng và có bọng mắt thật xinh, đây là bí quyết dưỡng tóc với dầu oliu và trứng gà sẽ giúp chị em có một mái tóc suôn mượt và chắc khỏe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...